45 de ani de la prima expoziție de insigne
Eveniment organizat de Clubul Numismatic "Mihai Eminescu" din cadrul Cercului Militar Național
cu sprijinul Asociației Colecționarilor de Insigne din România

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Clubul Numismatic „Mihai Eminescu” din cadrul Cercului Militar Naţional inaugurează în data de 14 iunie 2013 suita de evenimente denumite în acest an INSIGNIA 45. Este cel mai important eveniment anual axat pe expunerea de insigne ca parte a strategiei de promovare a culturii naţionale prin intermediul pieselor numismatice. Manifestarea marchează 45 de ani de la organizarea primei expoziţii de insigne din ţara noastră.
În context, vineri, 14.06.2013, ora 1500, Galeria Artelor a Cercului Militar Naţional găzduiește expoziţia de insigne, ocazie cu care vor putea fi admirate în special insignele militare. De asemenea, se vor desfăşura un târg şi o sesiune de comunicări.
Expoziţia poate fi vizitată gratuit în perioada 14 – 16 iunie 2013.
*
Pentru marcarea celor 124 de ani de la trecerea în eternitate a poetului nostru naţional și universal, membrii Clubului Numismatic „Mihai Eminescu” din cadrul Cercului Militar Naţional vor vernisa, sâmbătă 15 iunie 2013, ora 900, la Sala Rondă, expoziţia de numismatică intitulată sugestiv Personalităţi ale culturii românești în arta medalistică.
Cu acest prilej membrii Clubului vor expune medalii, monede şi plachete emise de-a lungul timpului reprezentând personalităţi ale culturii naţionale, cu accent pe realizările cu tematică Eminesciană.
Expoziţia poate fi vizionată la Palatul Cercului Militar Naţional, Sala Rondă, din Bd. Regina Elisabeta nr.20 în perioada 15 – 22 iunie 2013, intrarea este liberă.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi situl www.ccme.ro.

Parteneri

 

Copyright @ 2013 CCME
Toate drepturile rezervate
Despre noi Politica de confidențialitate Termeni & condiții